kdys
zahodil jsi flintu v žitě
teď tam rezne v blátě...
až zas v létě
večery smavé
přivoní si k mátě
a noc vábivá
vyhrne si sukénku
na mlatě
z polí zazní rána
to tvá milá
si z Tebe opět vystřelila
a rovnou do srdečka
tentokrát žhavou střelou
trefila tě....
krásná ... ono se lehko řekne ... neházejte flintu do žita ... jak vidno ... vyjde to na stejno ... pak myslivečku, raď ... úsměv.z
30.12.2018 21:31:36 | zdenka