Čas
Anotace: Čas utíká rychlejc než písek v přesýpacích hodinách
Čas,
ten co tak rychle letí
a to už po staletí.
Čas,
ten co nám život krátí.
Hodiny,minuty vteřiny to jsou ti života kati.
Čas,
prostě něco co nezastavíš,
něco co v minutě ztratíš.
Komentáře (0)