Sestupná křivka bytí
bosý
v koupací čepici
mávám
na poslední autobus
v patách holiče
co mu dlužím
za oholení ohanbí
líbám
náhodně kolemjdoucí ženu
hladím jí ňadra
potom druhé...třetí...
dostávám ránu
padám do kopřiv
co pálí
jako moje neuhasitelná
žízeň po životě
co vlastně stojí za hovno
a stejně mi z něho
pořád stojí
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Now, jvacl, piťura, jondys, Fany, Jort, Kubíno, šerý, Jana Wagi, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)