Navzdory mlčení
navzdory smutku
na místo beznaděje
do očí Ti
lásku nadepsat
za nespočet úsměvů
a dobrých skutků
pod tíhou
všech bolestných ztrát
Krásné verše.
Moc se mi líbí Tvé miniatury, Nikitko, je v nich život sám.
17.03.2019 10:40:23 | Helen Zaurak