Anotace: autíčka autíčka a zase autíčka
Když se pero dotkne sešitu
bojím se domyslet že nejsi tu
když se malíř chopí štětce
já procitnul, a chci ještě
když namaluje jakýsi strom
jezdí v mém srdci divoký autodrom
když vzpomínka zalepí jizvu
češu si vlasy jako bych zívnul
když zazní z nebe jaký si hrom
tehdy zastaví se autodrom