TICHÁ NOC
Tvůj horký dech
jako prvotní paprsek slunce
zamrzlé okno taje
přiložím do kamen
dřevo voní ibiškem
čaj do dlaní hřeje
jako něžné pohlazení
sněhová vločka na rtech
dopadla tak lehounce
jako nevinnost ráje
v očích máš plamen
betlém s Ježíškem
na půlnoční v kostele
tvůj úsměv dokoření
tichá noc
držíme se za ruce
vím
něco jsi přeješ
vánoční moc
srkání ovocného punče
sním
a ty
mě tak krásně hřeješ...
Přečteno 416x
Tipy 27
Poslední tipující: Pamína, Jort, Now, Equus przewalski, Ruda Štola, Fany, Amonasr, hanele m., Kubíno, šerý, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)