Zas sedim v nudné lavici,
a zírám na kluka po mé pravici.
Je hezký? Ne, jak by mohl,
však sotva na pozdrav se u mě zmohl.
Zavřu sešit a podívám se ven,
kéž by tohle všechno byl jen sen.
Bohužel je to jasná realita,
zde je vidět má najivita.
Já a někomu se líbit?
ale ten pocit začíná sílit.
Ne, je to jen blbost,
musím probudit svou skromnost.
On je krásný, ale já hnusná,
a má chytrost je mi houby platná.
Nikdy ho nezískám a budu sama,
asi už se chovám jako lama.
Anebo přece jen,
nemusel by to být sen?
Musím mu to říci okamžitě,
ale musím na to ostražitě.
Už se k němu natahuji,
hluboce se nadechuji.
Najednou se zarazím,
a už je pozdě...
Zvoní...
To nejhorší co si o sobě myslíme, nebývá pravdou. Krásna báseň, a určitě se někomu líbíš, ale bohužel chlap je blb, a to můžu říct protože jsem taky chlap :D
05.01.2019 23:58:10 | Discord