Střízlivý měsíc
.
si nad
starým nebem prohlíží
jak pere se láska s láskou.
Batoh Navěky přeplněný knihami
a lavička splynuli.
Návraty bolí než rozchody..
Než především protože..
List padne do vody
a strom je daleko.
Odvaha k slabosti šumí
bezvětřím.
Dnes neumím dýchat.
Přečteno 270x
Tipy 11
Poslední tipující: vojtěška, Frr, Jort, jondys, šerý, Kapka, ZILA78, Fany
Komentáře (5)
Komentujících (3)