Anotace: díky za inspiraci
Cokoliv uděláme
je již dávno dané
Pokud to Ublížení nedovolí
nelze jim ublížit
Proto mi
prosím Tě promiň
že jsem Ti to
vůbec dovolila
a že to pořád,
kdy to nejmíň čekám,
zabolí
pracuji na odpuštění
Ale jsou někdy dny
a někdy chvíle,
kdy tu bolest
neumím
před sebou skrýt ...
Loni byl hodně dlouho klid ...
Doufám ho letos prodloužit ...