VÍM
Hladím tvé slzy
co po tváři kanou
jako raní třpytivá rosa
víš.....
tolik mě to mrzí
foukám na tvé řasy
zvlhle rozbouřené
jako kaspické moře
kde ohlušující vlny
bijí do skal
víš.....
tolik mě to mrzí
očí máš smutné
a vyhaslé
jako polorozpadlý maják
na ostrově plném vraků
kde i já studu plný
ztroskotal
vím.....
selhal jsem
jako když kat
hlavu špatně utne
a dav strnule
strachem oněmí
selhal jsem
to já byl sťat
pro pokušení svůdné
bez pocitů bez vůle
vím.....
je pozdě
nejde to vrátit
nic
na světě to nezmění...
Přečteno 332x
Tipy 11
Poslední tipující: jitoush, Amonasr, Jort, Frr, Kapka, Dreamy
Komentáře (1)
Komentujících (1)