Byl večer zmeškaných nocí.
K osamění.
Tvůj úsměv procital.
A já hledala Tě,
po kouskách něhy
k Tvému pohledu.
Útlost Tě zlobila,
všude,
kde Tě život zasadil.
Monolog skládankou
doteků vedl jsi.
A vůní své kůže,
znovu jsi zradil.
Protnul jsi mnou,
v hádance jinobytí,
zůstal jsi ve mně.
A nesuď mě.
Když říkám ne,
a šeptám ano.
Kolik se platí
za zakázaný polibek?
Dotkni se zítra,
mých dlaní,
na znamení.