Anotace: ***
Co člověk všechno
dokáže
hlava se točí
na zemském kolotoči
Poznat se sám
Zůstavej sám
Co člověk všechno
přemůže
tělo se točí
na zemském kolotoči
Užívat sám
Prožívej sám
Co člověk všechno
odžije
srdce se točí
na zemském kolotoči
Lásku ti dám
společnou nám