Km / sec.

Km / sec.

Anotace: :

.
Na druhém kilometru
s nákupními taškami
uzřel jsem Síria
a maska spadla mi

Kdo tě ochrání před Tebou
na sklonku věků u kávy
kdy se štěpíš na atomy
podmetáváš domy
samou ideou nespíš--
Klavíry ve tmě

Na třetím kilometru
s prázdnýma rukama
Obratník člověka
Autor Now, 10.01.2019
Přečteno 193x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Mt. Blanc, Frr, Kapka, šerý, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí