tak tahle je parádní a nádherně letní...zrovna se hodí:):)ráda tě poznávám:)
18.07.2007 21:35:00 | Lizzzie
Víš, bylo mi tehdy celý den nějak divně... Těším se, až tě uvidím. Pa
18.03.2007 21:04:00 | Metcheque
Hřejivá báseň... u srdce... Nausiko, ty chodíš na Ostravskou univerzitu, viď? Mám silný pocit že jsi mě zdravila na chodbě a já si tě v té rychlosti nezařadil a nějak jsem tě přehlédl. To je trapas. Máš u mě pivo...
16.03.2007 09:30:00 | Metcheque
Trošku mi tam zadrhlo spojení "tlumeně křičela", už je to déle, co jsem četla nějaké básničky od Tebe, ale pomatuji si je dobře a porovnám-li, vidím u Tebe vývoj, ještě nějaký čas a bude Tvé dílko asi úplně dokonalé. Tahle básnička je nádherná pocitovka.
13.03.2007 23:12:00 | Miskitka
... jééé ... Tebe už jsem neviděl ...
... obsahově se mi líbí ... trochu ji kazí některé rýmy ...
26.02.2007 16:06:00 | JardaCH