Playlist života...
Playlist života
v bolestné předehře
rodí se v překotném rytmu
zvuk co ticho rozpáře
a rozčeří hladinu klidnou
smyčce potůčků rozmarného jara
rozpustile hladí snílky po duši
pozvolna uniká z roztátých sněhů pára
když bubny probuzení se rychle mládím rozbuší
tep bubínků slábne po rauši
v romantických zákoutích hledá lásku
srdce omámené se nad mraky povznáší
city poskládané do bílých oblázků
z bujarých tónů zbloudilé harfy
přebírají vládu rozladěné druhé housle
písně znějí v tónech šedé barvy
zbaveny síly s odtajněným kouzlem
když se píseň změní, nezní jako nová
pak se životem si trpkým vínem připijem
do konce dní zběsile burácí Osudová
hrana už zvoní a k tomu
hraje Requiem...
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Kapka, Polux Troy
Komentáře (8)
Komentujících (3)