Proč si kazit náladu chce to trochu nadhledu.
Nač si mám lámat hlavu že bych měl sám stát v davu?
Když se začne zvedat tlak,
než aby tě trefil šlak,
je lepší si jednu dát,
chce to klid a rovně stát.
Umět se svým chybám smát
když dává život šach mat,
chce to trochu nadhledu
nekazit si náladu.
rozkošné :D
11.01.2019 19:43:31 | neznama
Hlavně se ze života nepodělat(když to nejde, tak to nejde) a práce není zajíc, neuteče.
19.01.2019 10:02:41 | milda0043