Anotace: to se takhle učíte na zkoušku z fyziky a náhle se vzorce zformují v báseň ...
dadaismus dadaismus
oblečení krásné
lékaři skládají záhon
vrabci věší lázně
policisté kradou vodu
sami chobot obloha
mechanika víno ředkev
šest krev nemoc
hroch
po
a