Anotace: Nesmrtelně vážně
Dívám se do tmy
Vybledlých nocí
Za ušima
Mráz
Světlé
Vlasy
A několik polibků
Co nestačily
Vychladnout
Jedu si pro ortel
Prokřehlou nocí
A pro pár vzpomínek
Zubní kartáček
A hlas kytarových
Strun
Který mi oněměl
Hlavně si jedu pro Tebe
Kdesi v baru zrovna
Hrají Wish you were here
A je mi zas takový podivný teplo
Jako tenkrát
Když sklepávám sníh
S počátečními písmeny
Našich jmen
Ze sklepních okýnek
Zatímco se nakláníš
Z cizího balkónu
S malborkou v ruce
A předstíráš nesmrtelnost
Shakespearovy Jůlie
Při ranních dojezdech
Kuřáckých plic
A možná trochu víc
V mých toužebných verších
Zdá se
Předstíráš i trochu lásky
Ačkoli oba víme
Že to je už strašně dávno
I když to bylo
Včera
Několik skleniček
A mezi tím
Ticho
Jen Ty
A já
A ten železnej song
Co nikdy nevybledne
Namísto
Našich úsměvů
A (zejména tvých)
Horkých
Rtů
.
.