Pradivá
Anotace: Máme v lesích vlky :/
Ach přírodo..matko
Nějak se mění tvoje tvář..
Kde v lesích klid a mír..
kde v páskách vysoká.
Lze najít stopy
Ne od víl..ale od vlka..
Přečteno 223x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)