Hosté
.
S láskou v patách
uvítal jsem své hosty
Vztek se hnedle natáh'
a žbrblal
že je tu snad po stý
Jeho obtloustlá mamka Závist
že by bodla mňamka
a co taky u mě
než se pořádně najíst
Otec Strach
dychtivě bil na poplach
"Kams schoval rakev ?
Co to máš v očích ?
Snad krev ? Snad krev !"
I malou vzali
Roste jak z vody
Taky ji hochu nalij
našemu děťátku Nesvobody
..jednou ji dáme králi
S láskou na loži
posloucháme jak hosté v kuchyni
mlátí pánvemi
Raděj mě oživ drahý
než hladem
zemřeš mi
Přečteno 271x
Tipy 8
Poslední tipující: šerý, ZILA78, Frr, enigman, Kapka
Komentáře (2)
Komentujících (2)