Černé labutě
Anotace: Poděkování všem laskavým bezejmenným ženám v hábitu obětující svůj život.....pro naději a úlevu druhých...
Jeptišky, jak černé labutě
vznášejí se mezi nebem a zemí..
V modlitbách každodennosti
tráví svůj čas
V oběti milosrdenství
něžně opečovávají rány
těch co na smrt jdou
ač polní lazarety či hospice
plní milosrdenstvím
černé labutě lasky Kristovi
roztahují křídla
a chrání duše
před pády do pekel...
Tak krásné svou láskou
tichou krásou hodnou obdivu
a jejich píseň chval
TICHO
♥♥♥
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, enigman, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)