Malíř
.
Lidské pohledy jsou
šedé jako mračna
Každá holka je soběstačná
Řetězy řinčí v původním znění
Jak se ten obrázek mění
Oheň v dým
To ti nakreslím
Kolikrát letěl jsem prostorem
Viděl Zemi z dálky
Vracel se k lidem
a jejich vím
To ti nakreslím
Poslední dobou se
podivně chová čas
Třeba je ( TO ) jen
mezi námi
Život jak žebříček
movie charts
Zapomínání na vzpomínání
Včera ti ubližuje dnes
zítřka se obáváš
A Nyní není
A na nyní není rým
Nejsme tím vinni
To ti nakreslím
..
Přečteno 297x
Tipy 17
Poslední tipující: Kyška, ZILA78, Pamína, enigman, Kapka, jitoush, šerý, Dreamy, Frr, Mt. Blanc, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)