Monkfish verse 2

Monkfish verse 2

Anotace: mořský ďas

Někteří z ryb se mají líp
losos, pstruh, štika tak i mník
tys zdědila škaredou podobu
neseš ji od zrodu do hrobu
Co číhá ze zrádného dna
je to ta ryba nezbedná
tresko proč náhle zmizelas
tebe sežral snad mořský ďas
M.O.N.K.F.I.S.H
Ty potulný v moři mnich
M.O.N.K.F.I.S.H
jaký si odpykáváš hřích
Ty v moři kážeš otčenáš
a žádným soustem nezhrdáš
ty slupneš jako pralinky
humry, kraby a sardinky
ty mrkás okem ze zrádného dna
jsi nemrtvá však svobodná
ty mrkáš okem ze zrádného dna
díváš se odsud jak z okna

Autor Equus przewalski, 15.01.2019
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

https://www.google.com/search?q=mořský+ďas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYraXw Je vskutku ošklivý. :-)

16.01.2019 00:41:25 | Equus przewalski

líbí

Pěkná práce! Zamlouvá se mi to.

15.01.2019 20:21:47 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí