Tak co ta tvoje money festace
Jak dopadla chlapče
Vsadím jeden zoubek ze zipu svýho poklopce
Že ses zasnobil a opipinil
Jó, takhle se zasnobením
Z obyčejného laboranta stává kolaborant.
Už hochu spolupracuješ
Už jsi to všechno přepíchal až k přepychu
Tak si to užij
A sejdeme se v pekle