Od ted az do ranniho budiku

Od ted az do ranniho budiku

Zkrizene dvere do loznice
A klika co zustane mi vzdy v ruce
Panika hlasu bez sklenice
Vina
A teteleni koure cigaret
Zvuk piana v hlave
A cinkani trouby
Ze je hotova vecere
V mistnosti kde jsem
A nikdo jiny

Komentar misto basne
Ustepacny pohled karafy ze nemam dolito
A to divadlo
Ze funkcne ziji
A dedukuji
Konvence co bych nemela
Ac bych radsi umrela
Od ted az do ranniho budiku
Diktator smutku
A to vzpruzeni z kocoviny
Kterou ani nestihnu mit
Jak sex bez nymfy
Co utekla ode me aniz zaplatila by co mela

Jeste nechat dohrat pisen za dvermi
S klikou v ruce
Vypnout vse, zhasnout
A jit umrit
Kez by aspon zpusobile
Autor Lexisa, 15.01.2019
Přečteno 249x
Tipy 7
Poslední tipující: Eru Alonnar, Jan Urban, ZILA78, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí