Ty si riava nepokojná...
Anotace: ...spočiniem ti na lone...
Ty si riava nepokojná
a ja kľudná hladina
Vždy keď takto domňa vtekáš
sťa posledná hodina
Za ranných zôr vánky letné
len o kúsok chvíľu zmenia
Náš pobyt na tomto svete
omáličko prikorenia
Neruší ma hlasný šepot
keď záružlím kráčaš
Ani keď si hebké šaty
v mokradine zmáčaš
Položím ti tam do dlaní
halúzočku z jablone
A dotykom ,chceš? na tvojom,
spočiniem ti na lone...
Komentáře (4)
Komentujících (4)