Hledáme se
v tom zvláštním světě
plném radosti i trápení
Míjíme se
jak pravda a lež
v každé Tvojí větě
a já
já to nezměním...
hledáš...plná citů
My jíme denně pravdu a lež...jak nepatrný rozdíl
nezměníš...někdy cizí změna zboří základy,ale vlastní může rozjasnit :-)
20.01.2019 08:41:45 | Danger