Byť sám kus masa
hledám cestu z vybřednutí
a zakryt slovy z povětří
krájím a nakusuji tušení
nedostižných pojiv
Samožiji tak
hlavně těsně nad ránem
a v polospánku odemykám
tmavé chodby kolem.
"Pojď se podívat, než otevřu okno."
"Nebo zavřu?"
Parádní práce a nápaditým novotvarem slova. Trochu jsem se zarazil nad koncem. Ale už mám jasný.
18.01.2019 13:42:03 | šerý