Anotace: a ráda poslechla ...
v bublině
z blažených pocitů
zaslechla "Táhni"
její muž ji nabízí
šlauch z vodní dýmky
a má to tak
krásnou konotaci
ať mi řekne
v této chvíli cokoli
přijímám to
smíchem puberťačky
kolik vody
uteklo od vzpomínky
ze Švihova?
společným čajováním
a kouřením šíši
se to něco upevňuje
se to něco blaženého
co bylo vždy tady
obnovuje - vrací
"Namojveru, ja svojeho chlapa žeru!"
...ten musí bejt vokousanej...
22.01.2019 14:08:12 | Jort