BER
Ber to jak dobírku
Na věci příští
Ber to jak vzpomínku
Která se tříští
Ber to jak zkušenost
Jak ránu palicí
Ber to jak plamínek
Co tančí na svíci
Ber to jak úplněk
Ber to jak zatmění
Ber to jak náhodu
Ber to jak znamení
Vždyť je to Láska
Tak trochu kaše
Smutná i veselá
Sladká a NAŠE!
Přečteno 355x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, Frr, kekebreke, danaska, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)