Prokousnout vzpomínku skrz
a nevyplivnout
dokud mi nastokrát nezhořkneš na jazyku
celý svět ochuzený o tebe je předurčený k tomu být těžký tak akorát
aby bolel
na správném místě
protože dokud bolíš do zásoby
bude z čeho brát
až přijdou, ustelou si v roztřesených dlaních a budou tu s námi
nazí muži s jizvami na srdcích
horší časy.