modrásku extatický jsi skvoSTně vhodná pro modrý svět :-) hltám Tě očima vždycky vždycky :-)) je moudré se modře proletět ST :-))
22.01.2019 14:51:27 | Iva Husárková
Ivuško!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dívko milená.......na Tebe jsem se moc těšila!!!! Já že jsem anděl? bane...to Ty jsi anděl s těma nejkrásnějšíma očima co znám...
30.01.2019 06:21:07 | Anděl
ach bože!!! stošest vykřičníků... Modrásku jihnu... objímám Tě jsi úžasná skvostná báječná :-)) ať máš klidnýýý den a moc moc děkuji OOO***)))
30.01.2019 06:31:36 | Iva Husárková