Oči
Anotace: Prostě taková básnička
Oči-naše okna do duše,
dva zářící safíry moře,
studánky nevinné, básníkovo klišé,
vyjadřují radost i hoře.
Modré nebe vklouzlo nám pod víčka,
kvetou nám z nich zelená luka,
koukají z nich milovaná slovíčka,
když vidím mraky-muka, muka.
Perly mezi klenoty,
dvě korálky, tak čisté jsou,
zářící svštla v síle temnoty,
tolik toho unesou...
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (0)