Než dopijem večerní kávu
a den se rozdělí,
vedví.
Tvá chladná něha,
o můj pohled,
se roztříští.
Díváš se z okna
na padající sníh.
A nemám odvahu,
sklopit víčka k Tvým.
Neumím totiž,
odmítat krásu.
A až dopijem večerní kávu,
a den se sešeří.
Budu doufat,
že v barvách Tvých očí,
měla jsem místo.