Anotace: a v bolestné kráse
Na stole ležel
vzkaz od ní
jak rozverná
sbírka
hlásající
konec
a z vlasů
jí plakaly
provazce
slaného
deště
rovnou
do polívky
Byla sama v županu
Polykala slzy
a smích
a hrana života
ji řezala do pat
Nikdy už neříkej
co jednou
může se
vtesat