Až tolik bolu.......?
Tolik smutku
Tolik bolesti
Co báseň slzy
krev a smrt...........
Samý konec, meč do srdce se noří....
O čem to proboha píší
všichni ti mladí autoři....?
Jdu dešťem ulicí
Trochu bláta sem
Pár kaluží tam
Když tu za plotem omšelým
Zlatý kvítek
A pár sněženek se za ním v dešti krčí
Někde křičí kos
JARO!!!!!!
Přidávám se k jeho zpěvu
JARO!!!!!!
JARO!!!!!!
Déšť nedéšť stojím u plotu
A na záhonu obdivuji květy sněženek a těšiňoků
JARO!!!!!!
Už kvetou!!??
Udiveně poznamená žena opodál
a kouká se mnou na tu krásu
Myšlenka odběhne a zas se vrací
O čem to proboha píšou
..............všichni ti mladí......???
Komentáře (4)
Komentujících (4)