Duchovní
Anotace: Každý musí někdy něčemu věřit, alespoň sobě, když né jemu.
Potkala jsem starého ovčáka
voněl tabákem
a pokosenou travou
v očích mu zněly
staré písně
"Dobrý den stařečku."
pozdravila jsem
a dodala :
"Kde máte stádo stařečku?"
Odpověděl :
"I tobě přeju dobrý den
ovečko moje!"
A zmizel
Přečteno 356x
Tipy 5
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník
Komentáře (6)
Komentujících (6)