Bagala pass
Leopard znesie viac ako ja
opatrne kamsi uniká
omrzliny kým sa nezhoja
bude mať navrch, skon kuviká
zovšadiaľ vôkol, zo samých skál
mrazivá ozvena vlastných slov
teplomer klesá, tep pod normál
je koniec, počujem anjelov
tu snežný leopard nablízku
stráži do Šambaly tajný vchod
zaviaty snehom, ku skalisku
inštinkt ma navnadil, tuším vhod
do hĺbky pod ním sa prepadám
je to môj tobogán posledný
v živote, dávam promenádam
po horách zbohom, prst prostredný
v priesmyku Baga La neviem nájsť
na dlani, čiernych je všetkých päť
nad sebou ´Blíž´ počuť šelmu priasť
nechcel som.. prisahám na pamäť
Přečteno 233x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Frr
Komentáře (0)