Anotace: věnováno...zase:-)...takže první dvě sloky jsou rozhovor holka s klukem v předtavivosti a pak ty ostatní dvě rozhovor kamarádek...jinak možná slábá básnička,ale já bych tomu člověku pro kterého je asi ukřivdila kdybych jí sem nedala:-)...pokus no:-)
vořezaný ruce se nepočítaj :D letím ke kadeřníkovi zlato..maj sa
27.02.2007 14:33:00 | Zamilovaná do nezamilované doby
ach jo..jakto že mi dneska všechny básničky tak řežou do duše:( je to jen dva dny a já pořád nevím nevím co s tím. Máš nádherný verše a přitom se ti z básničky nevytratil obsah a to se nestává tak často...jej jak mě se ta tvoje báseň líbí:)
26.02.2007 18:36:00 | Rozárenka