INDIÁNKA
Indiánka z Lega snad
Nechtěla mě milovat
A kosti chrastí
Nad propastí
Srdce místo v hrudi má
Jen na kroužku s klíčema
Klade pasti
Snaží se zmásti
Náčelníky naivní
Co jsou rádi na i v ní
Tělo jí sváží
Mučí a dráždí
Pak s grácií šamanů
Vejdou s ní do vigvamu
Černý a bílý
A další díly...
… už nebyly
Přečteno 310x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Janna, Jort, Amonasr, Kapka, Frr, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)