moře se vypařilo do neznáma
„Nauč se dýchat ze vzduchu“
řekl delfín velrybě
než začal šlukovat mořskou trávu
vraky lodí ochutnávalo zlaté slunce
duha vytryskla z potemnělých korálů
pozoruji vše jantarovýma očima
uvězněna v jantaru
zkamenělá
nic netrvá věčně
jen tak dlouho, co život dovolí
duševní masturbace coby kdyby
to nefunguje
nikdy nevzdat to, co je správné