až roztaje noc
a rozkvetou sněženky
stříbrným vlasem
lehce je svážu
a jako vzpomínku
pošlu po proudu řeky
kéž neztratí se
jediná z nich
a kdyby přeci jen
nechť na sebe počkají
vždyť jedna ke druhé patří
stejně jako k životu smrt
a nebo je to opačně
sněženky když po řece plují v bělostných hlavičkách pikle kují..komu se vydají až doplují...ať žije něha !! ST* :-D*
30.01.2019 17:15:09 | Frr
Toje, Zdeni, tak přejemné a líbezně hřejié dílko...ST.
30.01.2019 15:26:01 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA