o nocích
Umřela jsem ve stoje a do pohřebáku mě vezli na rudlíku
a pak
ticho
upřimné ticho
sem tam ještě slyším jak šustí knihy
když polykám stránky
od jedničky až do nuly
listí co kdysi šumělo pod nohama
co kdysi psalo mi do rudých vlasů
je nyní jako já
pod sněhem pod slzami nebe
a mě je zima chci ven chci zase dýchat
jenže
až se probudím možná opět usnu
Přečteno 432x
Tipy 13
Poslední tipující: Niky88, Jort, CoT, Frr, zdenka, Iva Husárková, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)