SILENTIO....
Anotace: ...radši to ani nečtěte...:o((
V místech,kde před sebou neutečem
v dotyku,každý tak strašně sám,
vteřiny ticha počítám.
Všechny teď znějí jak rány mečem...
Nad obrázky snů,máš hlavu v oblacích
a já se dívám na své hrubé dlaně,
přemýšlím,proč vypadáš uplakaně
a mám strach,jestli tě neztrácím...
Kdo byl ten,co teď mezi nás
vyvěsil vexillum Silentia ??
Naděje dál jenom tiše zmíraj´
nebo se věší na provaz...
...a v tom zmatku se,škoda,trochu ztrácí,
že po dlouhý zimě už zase zpívaj ptáci...
Přečteno 416x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
Komentáře (2)
Komentujících (2)