Říkají
Anotace: ...lidé mohou říkat cokoli....
Říkají,že snílek jen jsem,co plete si cesty,
bloudící pohádkovými městy.
Blázen,co nikdy nespí,
chodící po vzdušných zámcích náspí.
Říkají,že snad naivní i trochu mám být,
z klamu přec dá se žít.
Víla,co vznáší se nad zemí,
dotyk můj prý zimu v jaro změní.
Říkají,že hlavu v oblacích si nosím....
....jen tlachavě neříkejte...prosím
Komentáře (1)
Komentujících (1)