nachytal jsem svou lež
spát se svojí pravdou
vlezly do hotelové postele
zrovna když štěnice hrály karty
na ulici vyřvávali Náckové
že je třeba všechny zabít
neomalenej host
nad nimi tančil
anebo se věšel?
hledím dírou ve stropě
Mefisto si maluje nehty
nad záchodovou mísou
laciná holka
tančí trioly
dveře od vedle třísknou
prasklinou mezi slovy
dívám se pravdě do dělohy
bojím se co se zrodí
pravdu pozná, kdo ji žije ... R.Schneider ... ten konec je úžasný ... úsměv.z
03.02.2019 23:22:05 | zdenka
hu /tak to zas bude !!!!/..ještě než se setmí pronikne mi moje rozbolavělé ledví...ST*:-D*
03.02.2019 15:15:48 | Frr
hledím dírou ve stropě
Mefisto si maluje nehty
nad záchodovou mísou
...i kdybych udělala tu díru do stropu a koukala, tak neuvidím to, co Ty... :)
03.02.2019 15:08:10 | Philogyny