Drobné
Anotace: denne stretávam na jednom rohu, jednu prosiacu ruku... :-)
Vo vrecku hľadám drobné pre prosiacu ruku.
Medzi papierikmi od žuvačiek a použitým lístkom na autobus
nachádzam „to“ potešenie.
Aká jednoduchá radosť, aké rýchle uspokojenie.
Stačí len tak málo...pár drobných.
Pokúsim sa o radosť...
Rozmením si všetko na drobné...
slová, myšlienky a zložitú filozofiu,
ktorá ma len zbytočne oberá o spánok.
Nechám čerta spať. Hlava potrebuje odpočinúť.
Aj tak nič neporieši.
Komentáře (2)
Komentujících (2)