Anotace: komentáře některých děl - z loňska - děkuji za inspirace
Lůnem luny / Now
Kaleidoskop Celku
Touha je prý to místo
kde se Jeden zdánlivě rozděluje,
aby pak poznal sám Sebe
v mnoha naplněných tužbách
kaleidoskop Celku
Až jednou.. / Ďábel sám
Nazdar Popelko
Nazdar Popelko,
co čekáš v koutě,
až prozvoní Tě,
až najdou Tě
...
Naposledy / Ďábel sám
Hmm líbí
hmm libí
A chceš se jenom choulit?
nebo do klína?
hmm libí
Ale pro mne není
tu tvoji to doufám osloví
hmm libí
Ale pro mne není
Vážně se chceš choulit?
Přijde mi to jako k mámě.
Někdy mám dost sil
přijmout choulícího dospěláka,
nicméně mě spíše láká
mít možnost se sama opřít
Já spíše sama bych
potřebovala se schoulit
obejmout a podržet
a nechtít za to nic ...
jen radost, žes mohl podepřít
hmm libí
Ale pro mne není,
ke mně se již někdo choulí
a je to můj syn.
Pokud bys chtěl
choulit se do mého klína
vyřiď si to prvně s nim
a taky s mým mužem
Ale dávej bacha jako
neboť i dle toho
se pak zařídím
hm líbí
děkuji za inspiraci
Miluji tě / breberkar
Láska
Láska není dluh ...
Láska prostě je ...
Láska je svoboda
Přijde a odejde
jak se ji chce ...
A zamilovanost většinou není láska
i když může v Lásku vyrůst
. / Stavák
Ona ti to neřekla?
hm
ona ti to neřekla?
čekat bude hezky v teple
musíš za ní do pekla
Pobavilo, jdu dohledat Staváka... :)
04.02.2019 18:29:35 | Philogyny