Anotace: Prostě pohoda
Nirvána
Kosti mé po smrti do země vloženy
Už nemyslím na zisk, na jídlo a ani na ženy
Ležím si nad městem v příkrovu hlíny
V bezmezném klidu neřeším splíny
Jsem svědkem hektické doby - prostý všech starostí a lidské zloby
Báseň vskutku nanejvýš realistická:-)ST
19.02.2019 19:02:54 | Jeněcovevzduchukrásného
Dovedu si tenhle obrázek velmi dobře představit!
07.02.2019 18:32:02 | Iva Borecká
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?