Anotace: ...
Pěkná oslava milenky a rodné domoviny. Mě by tam byla zima. Je pěkné a trochu vzácné, že označíš svoji dívku milenkou. To se mi moc líbí, protože tohle označení - nevím proč, se moc nevede. Já sám se k mileneckým vztahům hrdě hlásím.
Nakonec u někoho i manželka může být nakonec kouzelnou milenkou, protože být tomu obráceně, tak má navrch! Super a báseň se Ti povedla.
05.02.2019 23:45:29 | šerý